Megerősített online jelenlét az iskolai, óvodai szociális munkában

Iskolai, óvodai szociális segítőink megerősített online jelenléttel, Facebookon, Instagramon, chat-en, telefonon segítenek a 17. kerületi közintézményekbe járó gyerekeknek, szüleiknek és a pedagógusoknak.

Munkatársainkat munkaidőben elérhetik a Család- és Gyermekjóléti Központ telefonszámán és e-mail címén. Ezen kívül folyamatos chat ügyeletet biztosítanak megújult Facebook és Instagram csatornánkon. Részleteket alább olvashatnak erről.

Elérhetőségek nyitvatartási időben:

Telefon: 06 1-256-2090

Email: info@rcsgyk.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Kedd-Szerda-Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-14:00

Online csatornáink:

A felsősök, középiskolások, szüleik és pedagógusaik  a Kamasz_ok  Facebook oldalon  (https://www.facebook.com/kamaszok17/) és a Kamasz_ok Instagram csatornán találnak hasznos információkat, az alsósok és az óvodások pedig az Ovis_ok Facebook oldalon (https://www.facebook.com/ovisok17/). Mindegyik csatornán chat ügyeletet biztosítunk, vagyis lehet privát üzenetet is írni, amire kollégáink munkaidőben azonnal válaszolnak.

Milyen ügyben adunk tanácsot? Családon belüli és kortárs konfliktusok, tanulási, időgazdálkodási, gyermeknevelési problémák, függőség, testi, lelki változások és problémák, tudatos internethasználat, bántalmazás.
Akik az online csatornákat szerkesztik: Iskolai, óvodai szociális segítők, pszichológusok a Rákosmenti Család- és Gyermekjóléti Központból.

Kövessék, ajánlják online csatornáinkat is! Mindenkinek igyekszünk segíteni.